OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

Děkuju


Děkuju za společná a pravidelná setkání, která vás i mě posouvají zase o kus dál. Doufám, že vás k dobrým krokům a změnám ve vašich životech a mě ke stálému učení, studování a zdokonalování se ve svém oboru.

Děkuju za vaše spokojené úsměvy a veselé obličeje, se kterými se často loučím. I přesto, že nemám ráda loučení, tato jsou jiná, často radostná, protože vím, že mé služby už nejsou potřeba, a že se cítíte lépe.

 

Vánoce jsou už téměř za dveřmi. Krásné chvíle plné dárků, nazdobeného stromečku a úsměvů.  Konečně nastává ten správný čas, abychom se se na chvíli zastavili. Popřemýšleli o sobě, o vztazích kolem nás, a také o tom, co nám dělá radost a co si přejeme v příštím roce.

I já jsem se na chvíli zastavila a zamyslela se v každodenním kolotoči a shonu nad tím, že tak trochu zapomínáme na to, co je pro nás vzácné. Jakoby se slovo, vzácnost, vytratilo z našich životů. Vše bereme tak nějak samozřejmě. Téměř vše si můžeme koupit a mnohé zjistit během pár vteřin díky internetu. Ale něco se přece jen koupit nedá…. Napadá vás, co je vzácné právě pro vás?

Pro každého z nás je vzácné něco jiného. Já zjistila, že pro mě jsou vzácné některé chvilky. Momenty, které si ze srdce přeji, aby trvaly déle. Kdy u nich cítím pocit nezvyklého blaha, husí kůži, teplo okolo srdce…prostě nádheru. Netrvají dlouho, proto jsou vzácnéJ

 

Vzácnost je pro mě…

procházka noční Prahou, kdy se neprodírám mezi davy lidí a jen nasávám klidnou atmosféru města, které tolik miluji. Jsem zavěšená do mé nejlepší kamarádky, se kterou mluvíme o životě ...

Vzácnost je, když mohu sedět u velkého ohně, který mě hřeje, být zabalená do teplého svetru, dívat se do plamenů a být v přítomnosti svých nejmilejších přátel.  Povídat si s nimi a opékat buřty s chlebem. Praskání a teplo ohně, vůně dýmu a hvězdy nade mnou, je prostě nádhera. Že by vzpomínky na dětství?

Vzácnost je, když máme doma celý den vypnutou televizi, mobily, ipedy a spolu s dětmi užíváme předvánoční atmosféru. Posloucháme společně Rybovku  a koledy, zpíváme si nahlas a všichni pečeme cukroví, zdobíme perníčky, hoří svíčky a nikam nespěcháme.

Vzácnost je, když se sejdu s mými sestrami a povídáme si veselé historky z našeho dětsví, ale i ze současnosti, pijeme dobré červené víno a smějeme se, až nám tečou slzy, to našetěstí stále ještě dokážeme.

Vzácnost je, když vidím, že se cízí lidé na sebe usmívají, jen tak. Když se lidé k sobě chovají s úctou a laskavostí, když se mají lidi rádi.

Blíží se Vánoce a já bych vám všem chtěla z celého srdce popřát, abyste zažívali stále víc těch krásných a vzácných chvil a aby byly vaše životy naplněny láskou, pohodou a smíchem. To je totiž nejvíc.

S láskou

Anička

 

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...