OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

10 věcí, které obdivuji na mužích


Poslední dobou kolem mě přibývá žen, které tvrdí, že muže k životu nepotřebují. Osobně si myslím, že někde v hloubi své zraněné duše to nemyslí až tak vážně.
 
Muži nás přece velmi inspirují. Díky mužům zažíváme silnou lásku, touhu, vášeň, to, co k životu přece potřebuje každá z nás. Právě díky ním se snažíme být jiné, krásné, přitažlivé, máme své cíle a vize. Ano, snažíme se i kvůli sobě samým. A to je určitě správné. Ale nevěřím, že nechceme být přitažlivé hlavně pro ně. Že to vše nějak podvědomě neděláme proto, aby si nás všimli, abychom cítily zájem z jejich očí, ten hřejivý pocit, že se na nás dívá s obdivem a touhou, popřípadě pošle malou pochvalu na naši adresu.
 

 

Hodně píšu o ženách. Jsem jimi obklopena celý svůj život. Doma i v práci. Moc mužů okolo sebe nemám. Nepočítám svého syna, mého manžela a psa Baddyho:) 
Ale vím, jak moc jsou pro mě důležití a jak mě mnozí z nich během mého života inspirovali. Je jich dost, které velmi obdivuji. A tak jsem všechen ten svůj obdiv k mužům sepsala do 10 bodů. Tady jsou:
 
1.      Jsou rozhodní.
Nad ničím tak dlouho nespekulují a nepřevrací z mnoha stran. Když to chtějí, tak to mají.
2.      Umí si na sebe vždy udělat čas
Vím, že nám ženám se to zdá trochu sobecké. Ale já jim jejich „sobeckost“ často závidím. Taky bych ji chtěla mít a odjet třeba na pár dní od rodiny s absolutně čistou hlavou, bez výčitek a užít si to naplno.
3.      Jsou hraví
Daleko víc se umí naladit na to dítě v sobě a každou blbost dělat s opravdovým zájmem a nadšením, s plamenem v očích a nedívat se okolo, co na to ostatní.
4.      Jsou nároční
Když mužům o něco opravdu jde, umějí „zatnout zuby“ a být k sobě tvrdí. Někdy i k těm druhým kolem sebe:( Mnohdy to není zrovna příjemné, ale právě jejich tvrdost a nekompromisnost je posouvá k vytyčenému cíli.
5. Když se naštvou, dají to najevo většinou hned
Někdy nás to trochu zaskočí, rozladí, je nám to líto. Dřív jsem tento aspekt mužství neměla moc ráda, ale postupem času vidím, že včasná zpětná vazba je důležitá. A že okamžitá přeháňka se zřetelným začátkem a koncem je lepší, než podivné ticho a dusno před bouří, které se pomalu plíží a nám je hůř a hůř, a pak…to stejně příjde. 
6. Dokážou se ze srdce zasmát a mají smysl pro humor
Vždy jsem se nejvíc zasmála s klukama. Jejich humor je jiný. Vyhledávala jsem přirozené baviče, kteří s lehkostí ty ostatní okamžitě nakazí svým smíchem. Srší z nich přirozená energie, kterou s nadšením nasávám.  A ten smích je tak bezprostřední, léčivý a osvobozující. 
7. Nepitvají, ale řeší
S ničím se dlouho nemažou. Jednají a to rychle. Jsou přímí a rázní . To bych také chtěla umět.
8. Skvěle vaří
Ne z povinnosti, jako já s věčnou otázkou v hlavě, co mám zase vařit. Ale oni vaří s nadšením a láskou. Možná to bude i tím, že nevaří každý den! 
Co jsem si taky všimla, muži mnohem méně než ženy hledí na cenu potravin, ale daleko více na kvalitu. Koupí třeba dražší maso i koření a kvalitnější rýži, přece nebudou připravovat nějaký blaf. Jsou mlsní a chtějí si pochutnat! Miluji je pozorovat a pak ochutnat tu dobrotu s originální chutí, která mě bohužel nenapadne.
9. Jsou nám ženám inspirací
Originální, svébytné bytosti, někdy legrační, někdy na zabití, ale rozhodně v nás ženách podněcující něco, co bychom bez nich samy neobjevily. Tím, jací jsou, nás inspirují, abychom byly trochu jako oni: v něčem jiné, abychom měly jako oni své sny, vize a cíle a abychom uměly přijmout ty jejich. Abychom dokázaly žít jako oni zdravě sobecky. Neřešit tolik, co se koho dotkne a nedotkne, jestli se to někomu líbí nebo nelíbí, co můžeme a nemůžeme. Každopádně nám často dávají správnou korekci, aby z nás byly fajn ženské, které jsou ale zároveň křehké a milující a hlavně nepotřebují s nimi soupeřit.
10. Jsou pozorní a láskyplní
Když vidí, že nám ženám na nich stále záleží, že jim projevujeme dostatek obdivu, lásky a touhy, a to i po 25 letech společného soužití... Pak se cítí silní a šťastní. Pak nás umí na rukou nosit. A to je krásný pocit štěstí a bezpečí.

 

Co dodat? Muži jsou prostě skvělí, umí nás rozesmát, umí nás nakopnout k lepšímu výkonu, také nás umí neskutečně rozzuřit a někdy i rozplakat. Ale to je pořád dobrá zpráva, protože i když v nás někdy vyvolají tyto negativní emoce vzteku nebo smutku, znamená to, že nám na nich stále záleží. 
 
Ještě že je máme.

 

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...