OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

Hledáte lásku a nedaří se?

Hledáte lásku a nedaří se?

Možná děláte chyby, o kterých ani nevíte. Aniž si to možná uvědomujete, jste ve svém hledání až příliš urputní. A tím na své okolí vysíláte špatné vlny. Jsou to vlny, které o vás mnohé prozrazují. Třeba to, že nejste sami se sebou spokojení. To může být první krok k tomu, abyste našli toho pravého/pravou.

Nabízím vám 5 kroků, jak najít svou zpřízněnou duši.

Mnozí z nás máme velké nároky. Mnoho žen čeká i několik let na prince na bílém koni a nevšimnou si, že v jejich blízkosti se třeba objevil muž, se kterým by mohly vytvořit úžasný vztah. Bývá to tím, že neustále vyhlížíme do budoucnosti a nevšímáme si přítomnosti. 

Možná vám v hlavě koluje myšlenka, že všichni chlapi touží jen po dlouhonohých blondýnách s velkými vnady a chtějí jen sex. No a všechny ženy touží po svalovcích s tučným kontem a vy zrovna žádný milionář ani hezoun nejste. Někdy přichází tento názor z vlastní zkušenosit, někdy ze zkušenosti našich přátel. Na základě toho si v hlavě vytvoříme dogma, kterého se pak neumíme vzdát. 

Co se na to kouknout jinak? Najít problém, který nám nedovoluje vysílat na své okolí ty správné vlny.

  • Nenárokujte si lásku

Nikdo není povinenn vás mít ráda a milovat, protože jste fajn nebo hezký člověk. Nikdo není povinen se k vám ani chovat hezky, i kdybyste byl svatý.

Je to jen na vás. To vy se máte hezky chovat k druhým, abyste v nich vzbudili zájem.

Tím, že budete stále očekávat od druhých jejich náklonost a obdiv, tak mnoho vztahů nenavážete. Je to vaše odpovědnost. Hlavně neviňte ostatní, že se k vám nechovají podle vašich představ. Ničeho tím nedosáhnete.

  • Koho vlastně chcete?

Napište si to na papír. Jaký má váš partner/ka být? Jaké jsou pro vás důležité hodnoty, a nad kterými můžete mávnout rukou? Možná si uvědomíte, že ten váš pan/í dokonalý/á ani tak dokonalý být nemusí.

Poptávka a nabídka se musí v nějakém bodě setkat – jinak se můžeme donekonečna zlobit a rozčilovat, ale pořád budeme bez partnera.

  • Kdo čeká zklamání, ten ho dostane

Znáte to, když na něco pořád myslíme, přitáhneme si to. Kde posílám svou energii, tam to roste.

Je to stejně i s naším negativním očekáváním. Jestli nemáme rádi muže/ženy, nebudou mít rádi ani oni nás. Často hážeme muže nebo ženy do "stejného pytle", že jsou takoví nebo makoví, ale často je nevědomky do jejich špatných rolí vmanipulujeme sami.

Někdy totiž naše vztahy může blokovat nějaká stará křivda, nebo životní trauma, které je třeba odstaranit ze svého nitra. Zaparcujte na sobě ať už sami nebo s terapeutem. Až budete připraveni, seznamujte se . Opatrně, ale upřímně.

  • Netlačte na pilu

Jestliže se vám nedaří partnera najít, přestaňte chvíli hledat. Když budete pořád přemýšlet nad tím, jak žádní muži/ženy nejsou, budete rozebírat každého potencionálního muže a jeho pohled nebo úsměv a jaký měl  význam..., zničí vás to a ztratíte odstup.

Pokud momentálně nemáte štěstí na partnery, zaměřte se sami na sebe. Když budete spokojenější a usměvavější, budete taky přitažlivější. To udělá víc než všechny seznamky světa.

 

  • Na vzhledu záleží

Pokud vypadáte dobře, druzí si toho všimnou, vám vzroste sebedůvěra a budete vyzařovat pozitivní energii. Ale neznamená to, že když zrovna nevypadáte jako modelka vystřižená z časopisů, máte se cítit nedostatečně!  Ani vaše oblečení nemusí být prvoplánovité a vyzívavé. Nemusíte mít ani nic drahého a za každou cenu značkového.

Jde o to cítit se ve svém oblečení dobře. A cítit se sami se sebou spokojení. Náš vzhled dává druhým rychlou zprávu o tom, jací jsme. Mluví za nás dřív než naše slova.

To jsou ty dobré vlny, které mám na mysli. Vlny zdravého sebevědomí a naší spokojenosti.

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...