OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

Jak pomohla metoda EFT mně? Můj osobní příběh.

Pomohla mi několikrát a vždy velmi dobře. Ale dvakrát v mém životě zcela zásadně. Poprvé to bylo před osmi lety a naposled před dvěma měsíci. Zaplať pán Bůh za to.

Před osmi lety jsem končila mateřskou dovolenou. Mé "Já" křičelo, že nutně potřebuje pracovat a pokud možno na svém snu. Ten zněl: otevřít si kosmetický salon na Malé Straně.

Měla jsme ho vykreslený v mých představách do posledního detailu. Ale někde v mé hlavě byl ještě druhý hlas, ten našeptávač, který křičel: A co tvoje děti?  Budeš je zanedbávat, budou dlouho ve školce, nebudeš mít čas se jim věnovat, budou strádat, bude jim smutno a ty nebudeš dobrá máma. Najdi si poloviční úvazek ve firmě a pak to snad děti zvládnou.

Ten hlas byl silnější než ten první, který toužil něco vybudovat, něco, po čem jsem dlouho toužila.  Proč jsem měla takový strach? Nebyl důvod.  Můj muž mě podporoval, děti se zdály být v pohodě.... Jenže mé staré programy v hlavě a prožité zkušenosti mi nedovolily pohnout se z místa. Nechápala jsem to, a tak jsem poprvé vyzkoušela metodu EFT.

Během terapie se mi otevřely staré rány z mého dětsví a vše pramenilo od umrtí mé maminky, když mi bylo 10 let. Z této doby pocházely mé obavy a strachy. Asi aby mé děti nezažily opuštění, aby se cítily v bezpečí, abych je chránila. I přesto, že jsem po smrti mé maminky měla kolem sebe milující sestry, babičku a dědu, cítila jsem osamělost v každé buňce svého těla. Máma prostě chyběla.

Pomocí vzpomínek a velkého smutku, který jsem měla v sobě hluboko uložený, se podařilo během dvouhodinové terapie mnoho vyřešit. Nikdy nezapomenu na tu obrovskou úlevu a zbavení se té palčivé tíhy na mém hrudníku. Vznášela jsem se. A hádejte, co se v mé hlavě odehrálo do týdne po terapii? Oznámila jsem rodině, že otevřu svůj vysněný salon. A tak se také stalo. Je krásný, přesně tak, jaký byl v mých představách. Můj strach a výčitky, že nebudu s dětmi,  vymizel. Mohla jsem se vrhnout na své podnikání.

A ten druhý příběh je velmi čerstvý. I přesto, že je pro mě dost smutný, potřebuji se s vámi o něj podělit.

Toto září jsem měla divné období. Převládalo u mě velké vyčerpání, podrážděnost, přepracování, výčitky, a s tím spojená stále špatná nálada. Potřebovala jsem se dát dohromady, protože jsme si sama sobě byla protivná. Má terapie EFT tentokrát skončila u mého táty. Nedávalo mi to moc smysl, ale dnes tomu rozumím a děkuji.

Několik let jsme se totiž s tátou neviděli. Ani vlastně nevím úplně proč. Možná za to mohla má uražená ješitnost, hrdost, zaťatost, nebo vztek, že odešel od nás, když jsem byla malá.    A tak čas letěl a my jsme se neviděli.  Já měla spoustu práce v salonu, s dětmi, s domácností, jako všichni jsem měla málo času, fenomen dnešní doby, prostě nic neobvyklého.

Po terapii EFT se mi opět otevřela má zabedněná hlava a já nevěděla, proč jsme se vlastně nevídali. Ale ani potom jsem neměla ty koule na to, mu zavolat. Nebyl však den, kdy bych na něj od té doby nemyslale. Až se tatovi nedávno objevily nějaké zdravotní potíže a já se konečně ozvala. Naše setkání bylo velmi milé. Strávili jsme spolu celé odpoledne. Mé srdce jásalo a my si plánovali, jak to bude letos na Vánoce. Bylo toho mnoho a já se velmi těšila. Naše plány jsme ale nestihli. Táta náhle zemřel. Byl to šok a to nejen pro mě. Jsem šťastná, že jsme se viděli a hřeje mě u srdce, že jsme spolu vzpomínali jen na to hezké.

Kdybych v září nebyla na EFT, asi bych mu nezavolala, neviděla ho a vyčítala si to do konce svého života a jemu by se hůř odcházelo. Někdy je lepší neodkládat věci na potom, je třeba je dělat hned a spontánně, když nás napadnou.

 

 

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...