OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

Kde vzít odvahu a udělat konečně změnu?


Minule se mě má kamarádka zeptala: „ Jak jsi dokázala prodat tak krásný a úspěšný salon?“

Kde jsi na to vzala odvahu se vrhnout do nového a nejistého projektu a začít dělat terapie?

Já uvažuji o odchodu ze své práce už asi 5 měsíců a pořád nemám sílu výpověď dát."

Má odpověď zněla:

Když cítíš, že už dál němůžeš….

Když toužíš udělat něco jinak a víš co to je….

Když nemyslíš na nic jiného, než na svůj plán, který ti dává smysl….

Jednoduše to začni  dělat. Začni hned. Klidně pomalu, po střípkách, ale hned, ne až potom….

 

Někdy o něčem strašně dlouho přemýšlíme a stále dokola o tom mluvíme. Toužíme po změně a byli bysme nejraději, kdyby nám dal někdo kouzelný proutek a jeho mávnutím by se všechny změny a plány staly a my byli konečně šťastní.

Jenže tak to nefunguje. Proč se nám to pořád nedaří a ze svých plánů utečeme?

Proč vše odkládáme na jindy, na potom, až budeme mít víc času, víc energie, až děti budou větší, až budu mít víc peněz...a do té doby co?

S největší pravděpodobností budete na sebe naštvaní a nadávat na své okolí, které vás z vaší změny nebo plánu zrazuje.

Dál se budete trápit v práci, která vás třeba nebaví, hádat se s partnerem, protože se mu bojíte říct, co vás trápí, budete naštvaná na kolegyni, protože nemáte sílu se s ní hádat a co by na asi to řekla, a tak dál a tak dál.

Kolik myšlenek na to, jak se mají změnit ostatní, vám lítá v hlavě?

 

A jasně, že se nám do toho nechce. Protože za tím vším je velká neznámá a té se bojíme.  Nevíme, co nám změna přinese, nevíme, co nás čeká. O to je to složitější.

Protože tam, v našem novém já, se nám otvírá další oblast, která pro nás nemusí být bezpečná. Tam totiž kolikrát poznáme další kousky sebe sama a některé se nám nemusí líbit. A to děsně bolí, to je tedy pravda.

Často to bolí, ale stojí to za to! Vždy překonat strach ze změny, a ještě z neznáma, to chce velkou dávku odvahy.

Ano, díky jedné změně můžou přijít věci, které nečekáte, které nemusí být příjemné, můžou bolet, můžete kvůli nim brečet, cítit se bezmocně a naštvaně.  Ale právě to je cesta vpřed.

Až na tohle budete připraveni, pak přestanete před změnami a výzvami couvat. Pak se teprve věci dají do pohybu. Jedině až se skutečně vnitřně rozhodnete, že to, o čem tak dlouho mluvíte, chcete prožít se vším všudy.

Zapomeňte na to, co byste měli, co od vás očekává okolí. Propusťte veškeré pochyby a přemítání stále do kola ve své hlavě a místo toho se pusťte do akce. Dejte tomu šanci. Když si přejete v životě něco mít, změnit udělat, je třeba začít konat a nečekat, že se stane zázrak z venku.

Možná máte na jazyku: no jo, to se mi to říká, ale nevíte jak začít, co udělat první, jak se nebát?

I já měla ve svém životě mnoho strachů, obav a pochybností. A víte co mi pomohlo překonat sebe samu a své strachy z neznáma? Terapie EFT.

 

Pamatuji si na to úplně přesně. Bylo léto 2009 a já se trápila tím, zda ještě být nějaký čas se svými dětmi doma, i když už nastoupily do školky a nebo si splnit svůj sen a vrhnout se do podnikání.

Připadala jsme si jako krkavčí matka, která dá přednost kariéře před dětmi…ale mé já tolik toužilo si splnit svůj dlouholetý sen. Tenkrát jsem objevila metodu EFT a šla na terapii se poradit, co s mými strachy a obavami z neznáma, nejistoty, zda v podnikání uspěju …..

Běhme dvou hodin terapie jsem si odblokovala všechny své pochyby o sobě jako o matce, o sobě jako schopné ženě, která dokáže vše rozjet dle svých představ a do půl roku jsem otvíraka krásný kosmetický salon v Praze na Malé Straně. Salon má skvělé jméno, skvělou a spokojenou klientelu a po dobu osmi let jsem ho s láskou a péčí provozovala. Byla to obrovská zkušenost, která mi přinesla nejen nová přátelství, finance, ale i pracovní naplnění. Díky metodě EFT vím, že kdykoliv se nacházím v nějaké životní složité fázi, tak mi vždy pomůže.

Proto se zrodil v mé hlavě další plán a já udělala ve svém životě další významnou změnu. Už před dvěma lety jsem se rozhodla vystudovat emoční psychologii v Institutu EFT v Praze a naplno se touto terapií zabývám. Letos na jaře jsem prodala svůj úžasný salon a terapiím se věnuji zcela naplno.

Během své práce v salonu a práce s lidmi jsem zjistila, že pravá krása pochází hlavně z nás uvnitř. Z toho, zda jsme spokojení a zdravě sebevědomí a že vše toto utváří naše hlava. Také jsem zjisila, že mnoho lidí má problémy, o kterých stále dokola mluví, ale nemá sílu je řešit. To byl ten důvod, proč jsem se zase rozhodla po osmi letech ke změně a kroku do neznáma. Nelituji ani minutu, ba naopak.

Stačí jen najít odvahu, se kterou vám mohu na začátku pomoci já, díky úžasné metodě EFT, která pomáhá lidi zbavit se negativních emocí. Strachů, fobií, smutku, pochyb a mnoho dalšího.

 

Nenechte se tím strachem zastavit. To pak totiž bolí daleko víc.

Přeju vám, ať si umíte poradit se svými strachy. Ať máte odvahu se jim podívat do očí a udělat ten první krok. Ať máte chuť všechny obavy v sobě překonat a vydat se do neznáma za změnami, po kterých už tak dlouho toužíte.

 

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...