OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

Lámete si hlavu s dárkem?

Někdy bysme si tak moc přáli, aby naši kamarádi, příbuzní byli šťastní a v pohodě. Aby se už netrápili svými problémy. Jenže také asi víme, že jim nemůžeme pomoct, protože v první řadě musejí chtít oni sami. Jen oni musí udělat ten první krok ke změně nebo jinému řešení.

Často ale váhají, doufají, že jejich problémy samy odejdou. Že se rozplynou, aniž by museli cokoliv udělat.

Každý řeší své problémy jinak. Někdo má pocit, že když je napíše na papír a spálí v krbu, že je po nich.

Někdo o svém trápení mluví celý život, obtěžuje tím okolí a nikdy ale nic nepodnikne, aby ho řešil. Někdo své problémy přejídá, někdo přepíjí alkoholem.....

Ale problémy jen tak nezmizí. Na chvíli se zdá, že se zmírní, ale pak se objeví nanovo. Co s tím? Někdy si umíme velmi dobře poradit sami, někdy ale nevíme jak, nebo nemáme sílu.

Pokud máte někoho ve svém okolí, kdo potřebuje udělat ten první krok a alespoň se poradit, co dál.... Jak udělat ve svém životě změnu, jak si udělat pořádek v práci, jak lépe komunikovat s partnerem, dětmi, jak se zbavit smutku, strachu nebo nahromaděného vzteku...Můžete mu pomoct právě tím, že ten první krok uděláte za něj.

Zakupte mu dárkový poukaz na první konzultaci a to buď na hodinu nebo klidně i dvě. Můžete mu předplatit balíček třeba i třech kozultací....

Od 1.12. se zvyšují ceny o 100 kč na každé sezení, tak můžete využít stávající ceny (viz ceník služeb) do konce listopadu.

Pokud máte o dárkový poukaz zájem, pošlete mi email na paskova@eft-terapeutka.cz s adresou, kde je třeba poukaz poslat.

Do emailu napište, pro koho poukaz je věnovaný a na jakou částku. Vše osobně vypíšu a pošlu poštou na Vaši adresu.

Poukaz obdržíte nejpozději do 3 dnů poštou v obálce od zaplacení částky předem na účet : 668801123/0800

Buďte nápadití, věnujte zážitek, radu a pomoc zároveň:)

 

 

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...