OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

Už jste o ní slyšeli?


O hypnóze a pozitivních sugescích ?

 
Pozitivní sugesce pomáhají jednoduchým způsobem udělat rychlé změny v našem životě.

Mnozí z nás mají různé předsudky o hypnóze. Viděli jsme ji ve filmech, možná něco četli...a tak vás napadají otázky typu jako:

Probudím se?
Nevyzradím na sebe něco „ve spánku?“
Nevnukne mi terapeutka nějaké nesmysly do hlavy, co nechci?
 
Ano, to vše jsou mýty o hypnóze a sugescích.

 

Hypnóza v řečtině znamená spát, ale hypnóza o které vám dnes chci něco málo říct, nemá s hlubokým spánkem nic společného.

Nebojte, neusnete hlubokým spánkem. A i kdyby ano, protože jste unavení po celém dni, nebo jste večer špatně spali, tak se zase normálně probudíte. Tak jako doma.

Hypnóza je stav příjemné relaxace a zostřeného vědomí, který se dá přirovnat dennímu snění nebo meditaci. V tomto stavu relaxace se totiž naše podvědomí otevírá. Nacházíme se v tzv. stavu alfa.

Během našeho běžného dne se v tomto stavu nacházíme mnohokrát a víte kdy nejčastěji?

Tak třeba ve sprše, na toaletě, před usnutím, v autě při řízení, na procházce…ve chvílích, kdy vypínáme naši levou hemisféru a zapínáme tu pravou. Naše podvědomí.  Nejsme tedy zcela bdělí a soustředění. Ale zrovna v této fázi nás mnohdy napadají skvělé myšlenky, nápady…Někdy se zlobíme, že nemáme po ruce tužku a papír, abychom si vše zapsali.

Možná si to neuvědomujeme, ale denně jsme zavaleni různými negativními sugescemi  např. zprávy v TV, rádio nebo od různých negativních lidí, kteří  nás straší a vysávají nám energii. A my jim poslušně a nevědomky nasloucháme.   A zapisujeme do své hlavy.

Dám vám jeden malý příklad.  Zamyslete se na chvilku nad svými stravovacími návyky. Možná vám v dětství doma říkali:

"Musíš dojíst všechno, co máš na talíři, nebudeme jídlem plýtvat, na světě je mnoho dětí bez jídla. Když to dojíš, budeš hodná holčička, chlapeček". Nebo ještě hůř, "dostaneš odměnu" ( čokoládu, bombon) Pokud jste tento program ( vsugerovaný vašimi rodiči, nebo prarodiči) dostali a byl vám celé dětství opakován, stal se trvalým. Tento zvyk vznikl z opakovaných sugescí.  A je možné, že bojujtete VĚTŠINU SVÉHO ŽIVOTA s nadváhou. Ale vše se dá samozřejmě změnit.

Je důležité myslet pozitivně, pracovat na hezkých myšlenkách a ty negativní z hlavy vypudit. Ale když si v plném vědomí říkáme nahlas sice pozitivní věty např.typu: hubnu, jde mi to dobře, cítím se skvěle….tak náš kritický faktor v hlavě říká, no to teda nehubneš, prostě tomu nevěříme. Vaše mysl je naučená, že takhle to nejde. Proč? No protože nejsme v našem relaxovaném stavu, v hladině alfa.

 

Ale když jste v relaxační fázi s vypnutou levou hemisférou, váš kritický faktor se také vypne. Vše co posloucháte si programujete a zapisujte do svého podvědomí. A když jsou to jen samá hezká přání a myšlenky, tak to naše podvědomí nasává jako houba.

Sugesce jsou základní kameny pro jakoukoliv změnu

A pozitivní sugesce jsou začátek řetězu k pozitivní změně našeho života.

Co pro vás například hypnoza může udělat?

  • Zbavit se nadváhy
  • Přestat kouřit
  • Zmírnit stres v životě
  • Zbavit se různých strachů a fobiíí
  • Zbavit se úzkostí
  • Zbavit se všech zlozvyků
  • Zlepšit schopnosti  v práci, ve škole, ve vztazích, v dosažení lepšího života

Hypnóza není zázračná či zaručená léčba, i když napomůže v terapii, pokud má klient důvěru v terapeuta.

Nejdůležitější je důvěra klienta v sebe sama a ve schopnost uskutečnit požadované změny.

Hypnóza posiluje sílu vůle

 

 

 

 

Možná vás zajímá, jak celý proces probíhá?

Nejprve se klienta vyptám cílenými otázkami, co chce změnit a jaký je jeho cíl.

Každý cíl musí být konkrétní a časově ohraničený a také reálný. Pokud nebude reálný, ani sám klient mu nebude věřit.

Př: když si dáte přehnaný cíl, chci mít za týden 10mil v bance a přitom víte, že nejdete dědit ani prodávat nemovitost apod, tak tomu sami neuvěříte.

Mnoha cílenými otázkami si zapisuji vaše přání, které si zpracuji do delšího příběhu a používám jen vaše odpovědi.

Pak dochází k samotné relaxaci, uvolnění, což je sám o sobě nesmírně příjemný proces. Vy ležíte v pohodlné pozici se zavřenýma očima a posloucháte své ozdravné sugesce.

Vždy mluvím v přítomném čase a používám jen pozitivní výrazy. Ty se pak nahrávají do vašeho podvědomí. Jsou to ta slova a přání, které si Vy přejete.

Př: Místo toho abychom říkali: cigartey jsou jed, bude ti z nich špatně….. vytvoříme tuto větu, která je rozhodně příjemnější: každým dnem, kdy nekouřím, jsou mé plíce zdravější, lépe se mi dýchá a cítím se lépe a mám radost, že si užívám svého zdravějšího života.

Tento relaxační proces sugesce, hypnózy trvá asi 20 min. Je třeba ho opakovat alespoň 21 x aby se vryl do vaší paměti a vy se podle něj lehce řídili.

Mé doporučení je sugesce jednout nahrát společně u mě v kanceláři a zíroveň si celý proces nahrát do mobilu.  Pak je na vás, abyste si ho doma přehrávali, jak Vy sami potřebujete nebo chcete. A to vždy když jdete spát, když chcete relaxovat, když si dáváte vanu, prostě tehdy, kdy si na sebe můžete udělat čas. A myslím si, že 20 min si každý ve svém dni může najít.

Proces opakování je velmi důležitý, aby se z našeho cíle stal návyk a my ho dělali lehce a automaticky.

Kdo chce ve svém životě udělat změnu, naprogramovat svou mysl na cíl, který se mu dlouho nedaří plnit, potřebujete třeba shodit pár kil do léta, zbavit se nahromaděného stresu, změnit práci, jen neví jak na to,  tak mi napište nebo zavolejte. Ráda vás objednám a provedu procesem pozitivních sugescí.

 

 

 

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...