OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

Vraťme do hry ztacenou ženskost a mužnost


Čím dál tím častěji slyším kolem sebe od mnoha žen, že chlapi nejsou chlapi, že je k životu moc nepotřebujme, že nejsou dost pozorní, že nám nerozumí, že vše musíme dělat doma samy…….

Problém dnešní společnosti je ten, že mnoho žen chce zvládat stále více činností najednou.

Žena má totiž několik úloh: je matkou, hospodyní, učitelkou, kuchařkou, manažerkou, manželkou, milenkou a pak teprve ženou. Pořadí se mění dle potřeby. Poznáváte se? Nevím, jestli je to ještě přežitek ze socialismu, nebo dnešní rychlou dobou, ale každopádně je mnoho z nás uzavřených v mužské energii. A ta nám není přirozená.

Sáhněme si však do svědomí, milé dámy. Dáváme svým mužům prostor, aby nám pomáhali? Aby k nám byli pozorní? Věřím, že každá z nás po mužské pozornosti touží. Chceme se cítit chráněné, respektované, milované, hýčkané a jedinečné.  Nepřipadá vám, že si dobrovolně na sebe nakládáme víc, než uneseme, že neumíme příjmout kompliment, že neumíme muži dát prostor, aby nás chránil a pomáhal, protože vše přece zvládneme samy?  

Kolikrát se vám satlo, že jste nedovolily, aby vás muž pustil  do dveří? Nenapadne nás  totiž ustoupit  na správnou stranu a dát mu šanci dveře pro nás otevřít. Naopak, vletíme do nich první. Sápeme se po kabátu, protože to samy umíme nejlíp a je to rychlejší….a mnoho, mnoho dalšího. Často se bojíme  říct partnerovi o pomoc a nechat ho, aby se cítil  jako náš ochranitel a pomocník.

 

No a co na to muži? Stahují se do ústraní. Jsou z celé situace trochu vyděšeni. Nechtějí mít vedle sebe dalšího „chlapa“, co vše zvládne.

Na druhou stranu i vy pánové byste se nad sebou měli zamyslet. Napadá vás, proč některé z vás ženy válcují svou výkonností a urputností? I vy máte na tomto vývoji svů podíl. Svou mužskou roli jste si nechali kolikrát dobrovolně vzít a to většinou ze své pohodlnosti.   

A také často usínáte na vavřínech. Svou eleganci, mužnost a gentlemantsví ve svém životě  začínáte opomíjet. Ale věřte, že to vůbec není sexy! Bohužel si opravdu často nevíte sami se sebou rady, jen tušíte, že něco není v pořádku. Přitom je to velmi jednoduché. Stačí si uvědomit, že v přírodě platí pořád stejná pravidla. Samec neustále hledá, loví tu správnou samici. Snaží se ji zaujmout svou krásou nebo sílou. Bojuje o ni a následně ji chrání dle jasně stanovených pravidel.

Jen my lidé máme úžasnou vlastnost vše stále komplikovat.

 

Věřím, že není nic ztraceno a že je v první řadě důležité být v harmonii sám k sobě. Pak budeme i ke svému partnerivi nebo partnerce. Někdy stačí spolu více komunikovat a pozorně si naslouchat a to s opravdovým zájmem. Budete se divit,  jak moc Váš zájem o toho druhého vašem vztahu pomůže.                       

Mám pro vás mužské i ženské desatero

Mužské desatero je zde:

1, Je ochranitel

Své partnerce a svému okolí nabízí své rámě. Určitou formu opory a ochrany.

2, Má jasný cíl

Ví kam směřuje a jde za svými sny a cili. Své vize a záměry dává srozumitelně najevo.

3, Dává své ženě, partnerce potřebnou volnost

Vztah zakládá na vzájemné toleranci, respektu a důvěře. To každá žena uvítá, cítit se milována a svobodně. Protože šťastná a úsměvavá žena je pro muže velký dar.

4, Je empatický

Vnímá pocity své ženy, ale i svého okolí. Umí se do druhého vcítit a dle toho jedná. Své ženě naslouchá a důvěřuje. A pokud cítí, že není něco v pořádku, zeptá se a naslouchá, nechová se agresivně a vyčítavě.

5, Je vášnivý

Nebojí se i on dávat své emoce najevo. Věci prožívá a dává do nich srdce a energii. Uvědomuje si moc přítomného okamžiku:)

6, Je sebevědomý

Svým zdravým sebevědomím dokáže lidi kolem sebe nadchnout a přesvědčit své okolí věcem, kterým věří. Sebevědomý = charismatický a to vede k vůdčí osobnosti. Umí se rozhodovat v zásadních věcech a stát si za svým.

7, Taktní a galantní

Nejen, že je galantní vůči každé ženě tím, že ji pouští do dveří, podávvá kabát a platí za ni v restauracích, také umí překvapit malou pozorností, i když zrovna není žádné výročí. To je mimochodem velmi sexy:) a každá žena roztaje i ta nejvíc naštvaná.

8, Stará se o sebe

Dbá na své oblečení, je upravený a voňavý. Nemá jen jedny boty do práce, divadla a na sport zároveň. Nezapomíná být upravený i doma. Proč bychom měli být doma jiní než venku? Naše partnerka si zaslouží i doma hezký pohled na svého muže. Dbá o své zdraví a kondičku.

9, Neustále se rozvíjí a vzdělává

Ukončením studia, uzavřením manželství nebo narozením dítěte život nkončí. Správný muž neztrácí touhu po poznávání a vědění. Posouvá se v každém věku. I Ti nejbohatší muži světa studují a učí se každý den.

10, Nevzdává se

Umí naslouchat a komunikovat. Jedině tak pochopí, co lidé kolem něj chtějí a potřebují, zejména pak ženy. Každá vám za chvilku pozorného naslouchání bude opravdu vděčná.

 

Pamatujte, úspěšný muž se pozná dle úsměvu své ženy

 

Ženské desatero:

1,Má se ráda

Přijímá sebe se vším, tak jak je a má sebe na prvním místě

2, Umí si říct o pomoc

Nedělá stále ze sebe hrdinku, co všechno zvládne.V první řadě zůstává žena, která si má zachovat svou jemnost, ženskost a laskavost. Ne hrubost a tvrdost. To muže nepřitahuje. Nebojí se polovinu svých povinností přehodit na svou drahou polovičku. A nebo také existují hodné paní na úklid i hlídání dětí. Radost máte Vy i paní, která si vydělá díky Vám nějakou korunu navíc.

3, Umí si stanovit své hranice

Zvládá okolí říct svůj názor, říct ano i ne a nevyčítat si to celý týden.

4, Je vždy upravená

Sportovní kalhoty a tenisky vymění za krásnou sukni nebo šaty a boty na podpadku. Používá makeup každý den, alespoň řasenku, tvářenku a rudou rtěnku, tou se dá mnohé vyřešit a vypadá to skvěle. Neměla by chybět ani  osobitá vůně, tu si každý zapamatuje. V první řadě je důležité se líbit sama sobě.

5, Naslouchá sevému tělu

Cítí se ve svém těle dobře, ví, že funguje cyklicky, rozumí svému ženskému cyklu, přijímá ho a žije s ním v souladu. Pokud tělu není dobře, neodkládá bolest, nebo hluboký smutek, ale hned to řeší.

6, Pracuje s mírou

Miluje svou práci a realizuje se v ní, ale zároveň ví, že se v ní nemusí udřít. Pokud má svého partnera, přenechává na něm větší část finanční odpovědnosti o společné hnízdo.

7, Umí přijímat komplimenty

Dělá jí dobře pochvala, poděkuje za ni a nesnaží se kompliment vymluvit a shodit. Je to proto, že se má ráda a má radost z každé pochvaly na svou osobu.

8, Vytváří teplý a laskavý domov

Přináší klid a pohodu svému muži a dětem, dává jim lásku a péči. Chválí a oceňuje svého muže a on ji pak na rukách nosí. Má totiž více času a energie zvládat svou „druhou domácí šichtu“. Dělá vše s lehkostí, takže ani teplá večeře není velkou přítěží a potěší všechny přítomné doma.

9, Miluje své ženství

Nepotřebuje se vyrovnat mužům, je v první řadě přece žena. Je si své ženskosti vědoma, využívá své síly, laskavosti, moudrosti, pozornosti a lásky

10, Je sama sebou

Dělá co cítí, říká svůj názor, nepotlačuje svou přirozenost a nesnaží se stále jen přizpůsobovat svému okolí. Zároveň je ale velmi empatická, trpělivá a umí naslouchat. Je volná ve svém rozhodování a to bez vyčítek.

Pár slov na závěr pro ženy:

Většina žen chce najít lásku, ale stále a pořád dokola ji hledají na špatných místech. Nechápou, že lásku najdou uvnitř sebe a právě z tohoto bodu se šíří dál.

 

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...